Mig og manden vil gerne skærme for at folk kan se i vores baghave ved brug af komposit hegn eller lignende vedligeholdelsesfri hegn

Nu hvor mig og kæresten er blevet uvante herrer i eget parcelhus vil vi se at tage stilling til sådan noget som vedligeholdelsesfri hegn som for eksempel komposit hegn. Vores have ligger direkte ved en offentlig sti og vi er kun lidt aflukket med sommerfuglebuske. Jeg & min mand holder af vores panoramaudsigt, men når vi ikke har et vedligeholdelsesfri hegn kan alle mulige stirre lige ind. Og der foretrækker vi at have områder haven, hvor han og jeg har mulighed for at rende omkring i crocs og nattøj.

Jeg er startet på at holde øje med vedligeholdelsesfri hegn og komposit hegn siden at min kæreste og jeg er flyttet til Svendborg. Vi ved ikk’, hvorvidt vi skal vælge et komposit hegn, men vi går sgu efter et vedligeholdelsesfrit hegn, som vi ska’ have monteret. På det punkt er min kæreste og jeg ligesindede.

Min bror monterede komposit hegn i baghaven, og han er umådelig lykkelig over det hegn. Det kan blive produceret i forskellige størrelser og farver. Mandens vedligeholdelsesfrit hegn er mørkegråt, i mens vi sikkert vil vælge et hvidt eller i hvert fald lyst komposit hegn. Vi foretrækker begge to noget landligt og lyst.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.