Min fremtidige butik skal forhandle et kondom med en vis standard til den posh kunde…

Marketing-folk går rundt & ytrer: sex sælger! Det er et ældgammelt mundheld, & det er stadig sandt. Det er i hvert fald min kraftigste overbevisning. Og jeg har påtænkt at opklare, om dette mundheld i realiteten er sandfærdigt. Jeg overvejer at åbne min egen virksomhed. Til at starte med vil jeg starte en online forretning. Hvis det viser sig at udvikle sig koloenormt godt, kunne jeg meget godt ha’ en lyst til at åbne op for en fysisk forretning. Min butik skal tilbyde fleshlight {http://www.amoro.dk/shop/fleshlight-1210c1.html}, fifty shades {http://www.amoro.dk/shop/fifty-shades-of-1097c1.html} romanen, samt et kondom {http://www.amoro.dk/shop/kondomer-947c1.html} til dem, der leder efter sådan et. Fifty shades har i fantastisk lang tid været rigtig populær, & har fået foræret ekstremt meget spalteplads i de digitale medier. Alle der hører nyheder, er vidende om fifty shades! & jeg håber virkelig på, at det resulterer i, at jeg formår at ”lokke” en masse potentielle købere, som er passioneret omkring fifty shades… For muligvis er de så interesserede i andre lignende emner også, som eks. fleshlight eller et jordbærfarvet kondom. Fifty shades skal dermed fungere som en katalysator for merforbrug.

Igennem utallige år har jeg været optaget af at åbne en lille gesjæft! At det så lige resulterede i en lille biks, som forhandler fleshlight, fifty shades eller et særligt slags kondom, må jeg bestemt betegne som noget fuldkomment tilfældigt. Men ej desto mindre er det min hverdag i disse dage. Jeg har ikke nogen forhåbninger om at tjene mange moneter på at forhandle fleshlight, fifty shades eller et kondom her og hist. Jeg er fuldt ud bevidst om, at også denne del af markedet er ved at tabe pusten. Men det er faktisk heller ik det altafgørende at tjene kassen. For mig som person er det vigtigste det eventyrlige i livet som forretningsejer. Det mest spændende for mig ligger i at iværksætte noget fra bunden. Det er det, jeg er i gang med nu, hvor jeg er ved at bestemme mig for, om forretningens faste sortiment skal bestå af fleshlight, fifty shades, eller et kondom til den kræsne kunde. Der er bestemt mange beslutninger, som skal tages. Men lykligvis har jeg ovenud mange skønne kammerater, der hjælper mig…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.