Min kæreste har behov for et arbejde; partneren og jeg searcher kontinuerligt efter elektriker Værløse på Google…

Jeg har bestemt lyst til at der pustes nyt liv i min dagligdag. Jeg kan fornemme, at jeg har ønsket om, at der inden længe sker noget. Min partner og mig har af den grund besluttet os for at vi efterstræber at prøve, hvordan det er at bo et andet sted. Vi er i går begyndt at finde mulige steder, men vi har endnu ej afgjort noget som helst. & jeg må i grunden også krybe til korset og indrømme, at jeg slet ej ligger inde med specielt mange mindstekrav når det kommer til sted. Jeg går mere op i, at huset i sig selv er fantastisk. Vi har indsnævret beliggenhed til to mulige byer; Hellerup eller Værløse. Min ægtemand er elektriker, så problemet lyder, om han skal være elektriker Hellerup eller elektriker Værløse. Jeg vil ovenud meget, at vi flytter til en kommune, hvor der eksisterer de mest skønne chancer for ham. Jeg er en god gammeldags husmor, som jeg jo kan være, ligegyldig hvor vi bosætter os! Af den grund er vores øverste prioritering at beslutte, om min ægtefælle skal være elektriker Hellerup eller elektriker Værløse, og det er det, som vi stiler målrettet henimod…

Både de højtelskede små pus & jeg forstår, hvor ekstremt meget hans erhverv betyder for min bedre halvdel. Han forguder at jobbe som elektriker. Dét er en drøm, som er er virkeliggjort. Så jeg mener, at han fortjener virkelig meget at have et nyt job, som han bryder sig om, om det så er som elektriker Hellerup eller som elektriker Værløse. Vi har stille og roligt ihærdigt forsøgt at finde hoved og hale i job mulighederne som elektriker Hellerup samt som elektriker Værløse. Men beklageligvis forholder det sig sådan, at jobtilbuddene ik kan lokaliseres så nemt. Så problematikken er hermed også, hvor meget eller lidt vi i realiteten selv får mulighed for at bestemme. Såfremt det viser sig, at et job som elektriker Hellerup bliver offereret før end et arbejde som elektriker Værløse, er vi ikke blege for at lade skæbnen bestemme. Det eneste vi må have, er et fantastisk hjem, hvor alle i familien kan lide at være. & så naturligvis det omtalte elektrikerarbejde! Rollingerne og jeg håber på, at det lykkedes i nær fremtid at få klarhed omkring, om han skal jobbe som elektriker Hellereup eller elektriker Værløse.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.