Min mand og jeg har førhen været igennem spontan abort og ønsker på den baggrund en habil gynækolog klinik Fyn, f.eks speciallæge Niels Lund

Gynækolog klinik Fyn – eventuelt gynækolog Niels Lund

Jeg er med rogn i ovnen men forløbet har været uroligt, derfor påtænker vi at komme ved en gynækolog klinik Fyn til flere tjek. Siden min mand og jeg stoppede med kondomerne gik der lidt mere end 2 år hvor der ingenting skete, og den praktiserende læge var derfor lige ved at råde os til en speciallæge klinik Fyn - http://xn--speciallge-middelfart-m3b.dk/speciallaege-klinik-middelfart-fyn – til udredning og behandling. På daværende tidspunkt googlede jeg selv ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på Google og opdagede bl. Andet gynækolog Niels Lund der er en praxis i omegnen af, hvor vi bor i Middelfart.

Vi blev med barn og det ryddede alle vores ængstelser om ægløsning og sædkvalitet. Men pludselig begyndte jeg at få blødninger og smerter. Jeg fik en visitation af min læge til speciallæge klinik Fyn, men lægerne kunne ikke gøre noget for mig. fire måneder henne, fik jeg en ufrivillig abort. Min mand og jeg forsøgte ikke at lade os slå fuldstændigt ud, men det var en periode, præget af fortvivlelse og sorg som følge af vores lille barn, som Johannes og jeg havde drømt om så længe.

Henvise til speciallæge klinik Fyn – f.eks. speciallæge Niels Lund - http://xn--speciallge-middelfart-m3b.dk/ –

Nu et halvt år senere er jeg så gravid igen. Lægen har forklaret, at der skal holdes særligt øje på mig, så hans kollega visiterer mig direkte til en speciallæge klinik Fyn. Vi har selv taget et kig i Krak hvor vi igen har fundet bl.a. speciallæge Niels Lund. Jeg ønsker at være hos en praksis som for eksempel speciallæge Niels Lund og få foretaget ekstra scanninger og blive fulgt, så vi kan få mere tryghed i graviditeten, og specialister kan hjælpe, såfremt der også denne gang kommer komplikationer. vi tror at sådan en tilføjet ro i sig selv er gavnligt for barnet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.