Min nye e-cigaret har hjulpet undertegnede med at holde op med smøgerne stoppe rygning

I det seneste års tid har der været massiv avisomtale af e-cigaretter, som angiveligt er et mere sundhedsvenligt alternativ til almindelige tobakscigaretter De er batteridrevne og kører på en type fluidum, der både findes m. og uden nikotinindhold og desuden i et assortiment af forskellige smage.

Jeg har længe kæmpet for at holde op med rygningen, & idet undertegnede er blevet oplyst omkring en del beretninger vedrørende eks-tobaksrygere, der har formået at standse ved hjælp af en e-cigaret, vedtog undertegnede at investere i sådan én til mig selv. Jeg antog dog ej, at det var i stand til at fungere, for jeg har gennemprøvet et utal af rygestopprodukter – bl.a. alt fra både nikotinplastre til sugetabletter uden noget resultat.

Undertegnede er imidlertid blevet forbavset, for ved hjælp af min nye e-cigaret er der pt. gået hele 3 måneder siden, jeg forrige gang har antændt en tobakssmøg. I realiteten har jeg overhovedet ikke lyst til almindelige tobakssmøger længere, og jeg kan ikke udholde hørmen – næ, jeg vælger helt klart at benytte en e-cigaret! Der er herudover det plus, at undertegnede også kan dampe indenfor uden at genere mennesker omkring mig. Jeg vil således kraftigt tilråde alle rygere at bytte tobakscigaretterne ud med en e-cigaret. Det er jo en super fordelagtig investering & afgjort det mest virksomme værktøj til et permanent rygestop, som undertegnede til dags dato har stiftet bekendtskab m.!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.