Min nye, fancy energimåler forsimpler mit varmeregnskab

Boligfornyelse og anden slags renovering indbefatter den ejendom, min lejlighed er i. Arbejdet her inkluderer i sagens natur de almindelige rum som spisestue + toilet samt f.eks. ordentlige kloakrør. Men også ved det energimæssige, forandres flere faktorer. Fx har jeg fået opsat en mere avanceret energimåler inde i hjemmet, der gør det lettere i forhold til varmeregnskab & aflæsning. Min nye energimåler, som jeg fik hængt op i gangen, er modellen: ultralydsmåler for central- og fjernvarmeanlæg. Og der er en lang række plusser ved modellen her. Da den har en meget stor nøjagtighed, samt min udgave er lavet med adskillige opgaver for tilslutning. Typen har vidtstrakt kommunkation.

Aflæsning skal foretages på faste tidspunkter af energimåleren i min bolig. Men, jeg er ikke sikker, idet jeg skulle dette når jeg aflæste den gamle. Dog er jeg sådan set ikke bevidst, i forhold til om den her er så prof, at energiselskabet er i stand til at foretage en aflæsning af varme- og energiforbruget uden, at de skal ind i lejligheden. Under alle omstændigheder vil det være centralt med en aflæsning som foreskrevet. Eftersom at den skal jeg benytte til mit private varmeregnskab, og dertil vil ejerforeningen herudover benytte tallene, for så udarbejder de et kollektivt regnskab for varme med budget over, hvilket beløb jeg og naboerne respektivt bliver nødt til at punge ud med forud at betale til regnskabet over varme. Og særligt grundet denne grund er undertegnede positiv i forhold til den nye model, p.g.a. at jeg på denne måde er sikker på, at det altid er en særdeles omhyggelig aflæsning.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>