Min slyngveninde + jeg er på klapjagt for at finde panserglas til iphone 4s/skærmbeskyttelse iphone 4 og glas til iphone 5/panserglas til iphone 5s

I fredags var jeg så uelegant ud af hånden at tabe telefonen. Naturligvis smadrede fronten – klodsede jeg er jo den mest uelegante. I dagene efter går undertegnede og tænker over hvad det koster med en reparation og på at investere i stærkt panserglas til iphone 5s eller måske sådan noget billigere glas til iphone 5.

Forleden kimede min slyngveninde Sophia sandelig med næsten tårer i øjnene. Damen fik lige ødelagt hendes iphone, og ku’ akurat taste mit nummer gennem den ridsede glas. For dælen hvor er vi fummelfingrede .

En stor eftersøgning efter skærmbeskyttelse til iphone 4 samt panserglas til iphone

Så for tiden søger vi begge af sted efter panserglas til iphone 5s, panserglas til iphone 4s, skærmbeskyttelse iphone 4 og glas til iphone 5. Der findes mange steder, som har opnået fine anbefalinger og der har temmelig ordentlige udgifter. kammeraten og jeg vil sandelig ikk leve uden glas til iphone 5 og skærmbeskyttelse iphone 4, så lad os komme igang med at træffe et valg snart.

Jeg vurderer hende og jeg udvælger vores panserglas til iphone 4s/skærmbeskyttelse iphone 4 + panserglas til iphone 5s/glas til iphone 5 en af de næste dage og kommer til stedet. Når hende og jeg dukker op med vores smartphones får de nok repareret glas til iphone 5 og panserglas til iphone 4s, mens min slyngveninde og jeg står og venter.

Mon I har erfaringer med nyt panserglas til iphone 4s, skærmbeskyttelse iphone 4, glas til iphone 5 og panserglas til iphone 5s? Eller er hende og jeg bare Hellerups absokut mest kluntede? Ingen af mine andre veninder har nogensinde ødelagt ting eller tøj, og derfor har de overhovedet ikk nogen viden om ekstra skærmbeskyttelse til iphone 4s eller panserglas til iphone 5s. Der kan vi ikke hente vejledning.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.