Mine ansatte er de heldige indehavere af flere års ekspertise vedr., hvilken terrasseoverdækning, folk skal bruge hele budgetkontoen på!

Jeg er den jublende glade ejer af min egen butik. Akkurat så længe jeg er i stand til at huske, har det selvstændige liv været en enorm dagdrøm for mig. Det har til alle tider tiltalt mig at være virksomhedsdrivende. Jeg har oplevet en kradsbørstig barndom, & jeg tror måske, at dét er baggrunden for, at jeg bærer rundt på et absurd stort behov for at være min egen herre. Der var ik en forælder til at passe på mig. Gesjæften prøver at afhænde artefakter til det funktionelle hjem, heriblandt et plastvindue - www.win-door.dk/win-door-info/plastvinduer.htm – til en vinterhave - www.win-door.dk/win-door-info/vinterhave.htm – , solarlux, udendørs foldedøre - www.win-door.dk/win-door-info/foldedoere.htm – til en terrasseoverdækning, et pvc vindue & en plastdør til, hvor de besøgende har brug for den. Den branche, jeg er i, er vanskelig, & derfor er der slåskamp om kunderne, men jeg har evig og altid været en stærk person…

Så snart, at en aftager besøger forretningen og leder efter et brugbart plastvindue, en bestemt type solarlux, en særlig vinterhave, et pvc vindue til deres terrasseoverdækning, nogle særlige udendørs foldedøre, eller en hvid plastdør, er jeg parat med min kløgtige rådgivning. Jeg er ovenud bevidst om, at et besøg i min butik absolut må være en fortrinlig hændelse. Selvfølgelig er jeg også interesseret i, at de besøgende rent faktisk investerer i det plastvindue, den solarlux, den vinterhave, det pvc vindue, den terrasseoverdækning, de udendørs foldedøre, eller den plastdør, der alle er en del af mit vareudvalg. Men mest af alt efterstræber jeg et forhold til mine kunder. Jeg erkender nemlig, at dét tit resulterer i, at en forretning styres med udbytte. Jeg brænder for min forretning, & for at være selvstændig erhvervsdrivende, & bevise for omverdenen, at jeg er uvurderlig. Ligeledes ønsker jeg, at hjælpe de handlende med at vælge dét helt formfuldendte plastvindue & solarlux, og indrette sig med den vinterhave, de altid har drømt om, det bedste pvc vindue til deres terrasseoverdækning, samt de udendørs foldedøre, og den plastdør, der drømmer om. Jeg elsker at tilbyde en hjælpende hånd til andre mennesker, eventuelt skyldes det, at jeg som følge af min barndom fatter, hvor afgørende det er, at vi alle støtter hinanden…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.