Mit uforglemmelige år på efterskole er min mest gennemtænkte vedtagelse i hele mit liv!

Jeg spekulerer på mit ophold på efterskole med megen glæde… Jeg vil ergo foreslå et efterskole ophold til alle, der skulle være interesseret. Jeg havde et begivenhedsrigt år på efterskole, hvor jeg forstørrede min horisont. Hvilket er venner, som jeg stadigvæk ses med, mange gange om året. Det er perlevenner, som jeg ej ville være foruden. I tillæg til venner fik jeg som bonus også meget mere selvværdsfølelse i løbet af mit efterskole år. Dét skyldtes al den efterskole motion, jeg prøvede krafter med! Hver mandag var der for samtlige efterskoleelever tilrettelagt en eller anden type efterskole motion, og det var min yndlingsdag! I de varme formiddage fandt det sted uden døre, og det havde som følgevirkning, at efterskole eleverne samtidig med træningen, fik ovenud meget livsgørende luft. Min efterskole havde interesse i at kunne tilbyde en grøn efterskole kost og motion var der som just beskrevet også masser af. Eleverne holdte af rejsen på efterskole hvilket kan forklares med al den efterskole motion, de havde skitseret. Jeg kom i uovertruffen form, og dén har fulgt mig resten af livet. Og efterskoleopholdet er jeg bestemt taknemmelig for!

Langt de fleste teenagere vælger at spendere et år på efterskole, & den lyst er ej spor unormalt. Overhovedet ikke, hvis man ikke er kyndig til motion, kan efterskole motion vise sig at være en stille og rolig begyndelse. Der florerer begribeligvis nok tanker om, at efterskole kost og motion jævnligt glemmes, men dét er ik’ min overbevisning. Mange er bevidst om, at hver og en efterskole kæmper for at gøre det allerbedste for skolens beboere. Af den grund er lærerne ofte ekstremt interesseret i at offerere både skøn efterskole kost og motion, hvor alle slags mennesker kan finde det morsomt. Således: min anbefaling til jer derude er; tag af sted! Mærk livet, & ta et ophold på efterskole, det vil ingen på nogen måde komme til at begræde! Tværtom vil du være i stand til at se tilbage på dit efterskole ophold med glæde!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.