Moi + ægtefællen har smæk på gravemaskine, rendegraver og gummihjulslæsser fra Caterpillar på grunden

Vi laver faktisk ny etplansvilla og i dette byggeri bruger byggepladshåndværkerne Caterpillar rendegraver, gummihjulslæsser og gravemaskine. En gravemaskine med rendegraver kan losse, grave og læsse og virker enkel at rykke mens Caterpillar gummihjulslæsser kan anvendes til at betjene byggemateriale og jord.

Entreprisefirmaet har lykkelig vis ret omhyggeligt kontrol over, hvad arbejderne bør benytte af Caterpillar gravemaskine, rendegraver og gummihjulslæsser. Firmaet har selv de nødvendige maskiner og jeg og gemalen betaler ik for udleje af et stk gravemaskine, rendegraver eller Caterpillar gummihjulslæsse, som vi ikk gør brug af alligevel.

Byggeriets første opgaver med gummihjulslæsser, gravemaskine og rendegraver fra Caterpillar er lige straks klaret og efter dette kan gemalen og jeg medvirke yderligere ved byggeriet og være med byggeriets proces. Efter vores håndværkeres arbejde hvor de bruger gravemaskine, gummihjulslæsser og rendegraver fra Caterpillar er færdiggjort kommer det kommende stadium til at blive at rejse basen for etplansvillaen og der efter vil huset forme sig. Det bliver guddommeligt at se det opstå af jorden.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.