Mor her har opfanget en del omkring understrygning, hulmursisolering og overstrygning

Forinden jeg og min mand valgte at flytte i hus kendte jeg ik’ om hulmursisolering, overstrygning og understrygning. Her efter 1,5 år har vi været igennem det meste med vores renovering af huset. Når det gamle tegltags understrygning går i udu, dermed bliver taget utæt. Det er så vidt jeg ved også herskende for overstrygning, for jeg har forstået, at overstrygning og understrygning er allmost ens. Deres funktion er enslignende for understrygning og overstrygning.

Tag I gerne fat i mig eller min mand, såfremt du har ting at lære om overstrygning, hulmursisolering og understrygning. Jeg vurderer selv, jeg har opfattet rigtig meget i tiden med renoveringen. Så spørg endelig til hulmursisolering, understrygning og overstrygning?

Hulmursisolering er godt nok ikke så kæmpe at udføre, som jeg regnede med. Først beslutte sig imellem hulmursisolering med papiruld eller rockwool. Med den beslutning overstået var det sgu ganske hurtigt og enkelt. Hulmursisolering kan nemt klares ved at fagfolk blæser produktet ind via bitte huller. Hulmursisolering er ikke lig med manglende vægge.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.