Nogle der har et pilatus for sale? Bekvemmelige erfaringer vha piper seneca v og piper archer lx

Op til år 2000 flyttede mit unge jeg af sted til Warsaw i Amerika. Tidligere havde undertegnede bare studeret en smule til aviator-tilværelsen, men undertegnede skal garantere jer, at undertegnedes år på college tillod en hel del virkeligt udmærkede events hvor jeg kunne lette et piper seneca v, der på det tidspunkt var temmelig ny fra fabrikken, samt derefter desudne piper archer lx. Heldige jeg tog på på et kursus hvor jeg fik certifikat og jeg havde fra da af mulighed for at lette piper archer lx og piper seneca v hjemme ved Bo. Flyveriet har været den fedeste prøvelser, og siden da har jeg landet piper archer lx og piper seneca v igen og igen.

Om tre måneder arrangerer jeg at rykke teltpælene op og rykke kufferterne til Jibberding i ude midt i ingenting i Australien. Derude er der er ganske lang vej til indkøb og læger, og derfor er det optimalt at få en flyvemaskine. Undertegnede har spekuleret på at få piper archer lx og piper seneca v igen, men i dag efterspørger jeg nærmere pilatus for sale omkring på de lokale forhandlere . Kyndige jeg fandt utallige interessante forretninger med pilatus for sale, og jeg er forholdsvis afklaret med, at jeg hellere må købe mig et pilatus for sale denne gang frem for et stk piper seneca v eller piper archer lx. Men læserne er velkomne til at forsikre novicepiloten her om noget andet.

Så fremt jeg eftersøger pilatus for sale, vurderer jeg, at denne flytypedet fly ser godt ud til en fornuftig leje. Derimod er piloten her som nævnt bekendt piper seneca v og piper archer lx og jeg ved, at begge 2 glider dejligt. Skulle valget træffes i mellem piper archer lx eller piper seneca v ja i så tilfælde formoder piloten her modsat mine venner, at jeg hellere ville have et piper archer lx frem for piper seneca v. Men undertegnede er tiltrukket af de ikke ubeskedne priser på pilatus for sale.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.