Nu er vores fastelavns kostumer ordnet

Min kæreste og jeg elsker at klæde os ud. Jeg har det som om, at jeg har det ekstra sjovt, når jeg springer i et kostume og leger zoombie, pirat eller den gode eller onde fe. Jeg har det vist fra mine forældre. Min mor har arbejde som pædagog og har ganske tit et sejere kostume end børnene, når der er fastelavn på hendes arbejde. Og min far er alles julemand med tyk mave og det hele.

Som lille var jeg klart nok udklædt til fastelavn og engang jeg var 4 år, gik jeg med min prinsessekjole og bare tæer hele til kjolen gik i stykker. I dag opstøver jeg hver eneste lejlighed og springer i sjove kostumer til tyrolerfest, halloweenfester, julehygge, maskeballer og selvfølgelig fastelavn. Jeg må vidst snart få mig nogle arvinger, så jeg har muligheder for at tage til endnu flere udklædningsfester.

Skal det være nemt og hurtigt leder vi online og finder komplette kostumer, hvilket overraskende nok kan være billigere end at få tøj i h&m. Andre gange bruger jeg kun penge på en paryk eller accessory (iih hvordan staves det) og søger så det øvrige i mine egne ting eller i genneren. Jeg har engang været udklædt som pirat med en gammel hvid skjorte fra Kirkens genbrug, en flaske rom fra barskabet, sorte bukser, min mors støvler, min lillesøsters spraglede tørklæde – og så en sørøverpistol fra en online kostume shop.

Min næste fest får Mad Men 50ér tema. Mit kostume er allerede fikset med nydelig kjole og pumps. Jeg mangler bare parykken, for mit hår er ikke særlig 50-er agtigt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.