Om Havelåger, hegnsstolper, fødselsdagsstress og lagkagebeslutninger

Kender I det? Manden ka’ for tiden ik overveje noget andet end hegnsstolper » http://www.hegns-snedkeren.dk/hegnstolper, og havelåger » http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havelaager,, mens praktiske jeg tuller rundt & gennemtænker din yngstes fødselsdagsfest med lagkafefyld plus kakao. Seriøst. Ham og jeg skal se at få alternere grundens slidte gærde, og det arbejde gør at manden og jeg skal have nye hegnsstolper og at jeg og ham ska’ udpege et produkt mellem mange blandede havelåger. Men kunne det ik godt afvente til børnefødselsdagen, hvor vi får 23 børnehaveunger på visit, er fikset? Alt det festivitas er lidt anspændt at stå med helt alene, synes jeg.

Min type i hegnsstolper og havelåger har jeg ikke tænkt over. Havelåger og hegnsstolper har før været sådan noget, der var der, hvor jeg har haft barndomshjem da jeg var barn. Men nu ejer jeg og manden selv murermestervilla og skal gøre os tanker om den slags. Kæresten er kommet frem til et par nøgterne forhandlere på internettet men ka’ ikke fastlægge sig på om han foretrækker hegnsstolper lavet i aluminium eller træ. Jeg er vidst gladest for stolperne i træ, men hegnsstolper i aluminium er vidst mere stærke?

At indkøbe en høj låge til haven har vi snakket om, og nu opdagede kæresten et par robuste havelåger, der endog også kommer med Ruko-lås. Det er dejligt, for jeg og kæresten lever et sted, hvor ikke en sjæl vil reagere, såfremt der sker indbrud.

Så snart børnehaveungerne er fodret af med underholdning og bananlagkage, så ka’ jeg og ham os to sammen anskaffe hegnsstolper og havelåger. I modsat fald regner moi ikke med, at travle jeg slipper udenom hans snak omkring haveplaner, praktiske ting med havelåger med lås og hegnsstolper i træ eller alu.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.