Omkring at arbejde med catering og at behøve en IBC palletank og yderligere termokasser samt plastkasser

Jeg har i en periode kunne bruge nogle smarte plastkasser der er gode til div. deponering. Jeg kan desuden have behov for termokasser til at transportere diverse ting i virksomheden. Forleden fik jeg den ide at bruge en IBC palletank med taphane, når jeg vil af sted til børnearrangementer og firmafester hvor jeg skal medbringe store mængder drikkevarer. Så nu fandt jeg en lovende webbutik, som markedsfører IBC palletank, termokasser samt plastkasser og lagt en bestilling både plastkasser, IBC palletank & termokasser.

Jeg vil tage i brug de smarte termokasser til bl.a. til at i mens undertegnede kører ud og transport af mejeriprodukter. Overvejende mig har fået de nye termokasser i en fornuftig str med låg .

Min nyindkøbte IBC palletank kan opbevare rengøringsmidler, læskedrikke og regnvand. Adskillige som bruger en IBC palletank til at indsamle regnens vand, men jeg planlægger, at tanken fx burde være fortrinlig til drikke, mens undertegnede skal afsted til børnearrangementer. Det kan tænkes at jeg også burde have købt et styks IBC palletank hjem til regnvand.

Plastkasser fås i flere varianter og kasserne er ganske enkelt genialt funktionelle til transport og opbevaring af bl.a. grøntsager samt kød og fisk. Eksempelvis kan du vælge klapsammelige plastkasser, så de ik fylder op, hvis de er pakket sammen. Den slags plastkasser har begejstrede mig besluttet at købe.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.