Opnå et smukt smil med tandregulering lavet i Nordsjælland

Vil du til en billig og dygtig tandlæge i nærheden af Nordsjælland? Det var ikke uden en vis grad af nervøsitet, da jeg for første gang i årevis skulle i tandlægestolen i torsdags. Jeg har ikke alene lige fra barns ben lidt af en gevaldig tandlægeskræk. Samtidig var jeg bange for, hvor meget undersøgelsen kunne løbe op i. Det er jo ikke usædvanligt, at man hører om nogen, der skal betale en formue for at få lavet et tandimplantat. Af den grund var jeg bekymret for at tandlægebesøget ville være smertefuld for både min pengepung og min mund, når det nu var så mange år siden sidst jeg var til tandlægen.

Det viste sig ikke desto mindre, at mine bekymringer var uden grund. Det viste sig nemlig, at min nye tandlæge i Espergærde var rigtigt god mens, at han gjorde, at jeg kunne føle mig tryg i tandlægestolen til trods for, at det endte med en paradentose behandling. Det er resultatet af, at klinikken tilbyder en laserbehandling ifm. en rodbehandling, som er både resultatrig og meget mindre pinefuld. Derfor kan jeg med hånden på hjertet råde dig til at se nærmere på denne tandklinik, i det tilfælde, at du har behov for en paradentose behandling i Helsingør.

Mig og tandlægen fik også en snak om mulighederne for regulering af mine tænder i forbindelse med laserbehandlingen. Han gjorde klart, at det var muligt at sikre mig et charmerende smil med tænder som på en perlerække for en pris, som absolut er værd at overveje. Et andet bevis på, at priserne er i bund, samtidig med at behandlingens kvalitet er lige som den skal være og mere til hos min tandlæge Helsingør, er min far, der lige har fået lavet en tandkrone i en upåklagelig kvalitet og til en attraktiv pris det selvsamme sted. Uanset om du står og skal have lavet tandbroer eller en laserbehandling tandlæge Helsingør, går du derfor ikke galt i byen, såfremt du vælger min nye tandlæge.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>