Ordne leverance af blæsedyse, hulkegledyse eller alternative dyse til coating af stedets produkter

Undertegnede får givet overvejende forskellige arbejdsopgaver på det job, hvor jeg i de her måneder. Og alt er ik inden for mit fag. Undertegnede ved eksempelvis ikkik’ specielt meget vedr. blæsedyse - mt-spray.dk/luftdyser/blaesedyse, , hulkegledyse {mt-spray.dk/sproejtedyser/hulkegledyse} eller anden dyse til coating {mt-spray.dk/sproejtepistoler}, men på trods af det er likeable mig blevet spurgt, hvorvidt jeg kunne overtales til at sende en ordre på blæsedyse/ hulkegledyse anvendelig til coating & en anden dyse, som uopmærksomme mig glemmer navnet på.

Gud ske lov fandt smarte mig nemt diverse online virksomheder, som ser troværdige ud + som tilsender blæsedyse, hulkegledyse plus anden dyse anvendelig til coating. Nogle af hjemmesiderne reklamerer ikke satserne noteret på deres sider, hvorfor jeg så ska’ starte på at ringe rundt. Forinden har undertegnede heldigvis en kende stunder hvor jeg vil prøve at forstå, hvilke krav jobbet har når det kommer til hulkegledyse, blæsedyse eller måske en anden dyse som er anvendelig til coating.

Et styks hulkegledyse fungerer som en dyse der kommer med tilbehør, som gør at den er oplagt når der er brug for coating i ringmønster, hvor midt i, ikk opnår nogen coating fra dysen. På den modsatte side skulle et styks blæsedyse virke mindre støjende og stille færre krav til vedligehold. Om det er et styk blæsedyse, en hulkegledyse eller et styk alternativ dyse, de mangler til coating af produkterne, det aner undertegnede ikk’ så meget af.

Coating, hulkegledyse, blæsedyse + et styk så støjsvag dyse. Åh ja, undertegnede har lidt jeg ska’ forholde mig til, i overmorgen, hvor jeg har kendskab til at der kommer tredje kundeopstart. Derfor ska’ undertegnede bare have valgt en optimal hulkegledyse, blæsedyse eller anden coating dyse så hurtigt jeg kan.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.