På ønskelisten står et veloursaet, som jeg forestiller mig at bære som afslapnings-sæt!

Så er der ikke længe til, min fortrinlige trolovede og jeg rejser væk sammen! Det er evig og altid fortrinligt at gå i kast med en ny by… Vi kan begge lide at opleve nye ting på egen krop, og besøge lande, vi ik’ har besøgt tidligere! Så går vi på galleri, og spiser på restaurant! Vi kan li at tage dagene, som de kommer! Det mest altafgørende for os er, at vi ej skal løbe rundt for at nå det hele, dét gør man så meget i hverdagens trummerum! Alle de gange vi har fri-dage, kan vi nøjagtig derfor bedst lide, at timerne går i et mere afslappende tempo… Vi kan begge lide at gøre kulturelle ting, men jeg må indrømme, at jeg håber på, at der er tid til at gå i butikker også! Jeg har ekstremt længe ønsket mig maxi kjoler, leggins med print Danmark, samt ej at forglemme et veloursaet. Jeg mener, at maxi kjoler er ovenud gode, når man skal bryllup, leggins med print Danmark vil jeg bruge både til hverdag og fest, og et veloursaet skal jeg bruge alle de stille søndage, hvor jeg går rundt derhjemme…

Som ovenud mange andre hankønsvæsner kan min ægtemand ikke li’ at gå i butikker. Han synes, at det er hul i hovedet…! Så det bliver nødt til at blive noget med, at jeg giver ham mit ord på, at dét ikke tager otte timer! Men det kommer det jo heller ik’ til, fordi jeg ved jo helt enormt præcist, hvad jeg ønsker at finde: maxi kjoler, leggins med print Danmark, & et veloursaet. Så det burde ik tage lang tid, men jeg ved selvfølgelig også godt, at det altid tager en rum tid at prøve alt det tøj på… Og jeg ved med mig selv, at jeg er nødt til at iklæde mig de der leggins med print Danmark, af den grund, at det er virkelig svært at forestille sig, hvordan de passer ens krop, uden at have prøvet dem på… De der maxi kjoler behøver jeg måske ik’ prøve i forretningen, det samme gælder for de der veloursaet! Med disse to stykker tøj er det lettere at forestille sig, hvordan de passer. Jeg ved i hvertifald min partner ville glæde sig over, såfremt jeg ik’ skal bruge utallige timer i prøverummet!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.