Restaurering af din terrasse med spritnye terrassebrædder

Kunne du godt tænke dig at få ly på terrassen med et loft lavet af smukke profil brædder? Men tvivler du på, om din terrasse egentlig behøver en restaurering med helt nye terrassebrædder eller måske sågar en komplet udskiftning? Og ville det ikke ydermere være dejligt med et helt nyt havehegn?

Når der er begyndende slitage på din terrasse, er det smart at reparere den, førend der sker endnu værre ødelæggelser. I sådanne uheldige tilfælde er nye terrassebrædder et godt valg, for bliver dine terrassebrædder rådne og fyldt med alger, kan det være vanskeligt at ordne dem igen. Det er ydermere relevant, at ”udestuen” er i besiddelse af et loft i høj kvalitet, for eksempel et af profil brædder, i den såkaldte udestue, af sikkerhedsmæssige årsager. Vil du gerne give haven det sidste pift, skal du investere i et nyt havehegn – eventuelt i samme smukke træsort.

Hvis du overvejer at anskaffe splinternye terrassebrædder, et loft af skønne profil brædder eller et nyt havehegn, så anskaf det nu, før foråret kommer. Masser af forskellige slags træsorter til brug af brædderne til terrassen er det muligt at få. F.eks. findes der træsorterne lærk, komposit & trykimprægneret træ. Det nyttige ved et loft af træ er, at det kan købes billigt, og endvidere er det let at få til at se ud som nyt, når man maler det. Dette er ligeledes gældende for hegnet i haven, hvilket giver et lækkert indtryk, idet det passer til husets stil.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.