Rogn i ovnen og ønske om at være fuldt ekstra hos speciallæge klinik Fyn

Gynækolog klinik Fyn , http://xn--gynkolog-middelfart-nxb.dk/gynaekolog-klinik-middelfart-fyn, – evt. gynækolog Niels Lund , http://xn--gynkolog-middelfart-nxb.dk/,

Vi har testet positiv men forløbet har været uroligt, og derfor overvejer jeg at tage til en gynækolog klinik Fyn til flere scanninger. Siden vi undlod minipillerne tog det mere end to år med barnløshed, og vores praktiserende læge var derfor lige begyndt at foreslå at råde os til en speciallæge klinik Fyn til behandling og udredning. Da googlede vi selv ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på nettet og opdagede blandt andet gynækolog Niels Lund der er en praxis i nabolaget, i Middelfart hvor vi bor.

Jeg blev med bebs og det slettede alle vores urolige tanker om ægløsninger og sædkvalitet. Men så fik jeg smerter og blødninger. Jeg fik en visitation af min læge til en speciallæge klinik Fyn, men klinikken kunne ikke stille noget op. 17 uger henne, fik jeg en ufrivillig abort. Vi forsøgte ikke at blive slået fuldstændigt ud, men der var en tid, præget af bedrøvelse og sørgmodighed som følge af vores tabte barn, som vi havde drømt om så længe.

Henvisning til speciallæge klinik Fyn – eksempelvis speciallæge Niels Lund

Her et halvt år senere er jeg så med barn igen. Lægen tænker, at en speciallæge klinik Fyn skal holde særligt tjek med mig, så lægen visiterer os hen til en gynækolog klinik Fyn. Vi har også researchet lidt i den gammeldags telefonbog hvor vi igen har lagt mærke til blandt andre gynækolog Niels Lund. Jeg ønsker at gå ved en praxis som for eksempel gynækolog Niels Lund og blive fulgt nøje og få flere ultralydsscanninger, så jeg er tryg under svangerskabet, og de kan hjælpe, såfremt der opstår komplikationer også denne gang. Jeg er sikre på at tilføjet beroligelse af sig selv er godt for den lille .

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.