Sejllads i juli på vandet – min mand og mig har kastet os ud i at tage duelighed/duelighedsbevis ved speedbådskørekort Århus

Jeg og Johnny startede for nyligt på at lære sejllads til duelighedsbevis {http://www.dksp.dk/duelighedsbevis}. Spøjst ord det dér duelighed {http://www.dksp.dk/duelighed}. Begrebet duelighed dækker over en form for speedbådskørekort Århus {http://www.dksp.dk/speedbaadskoerekort-aarhus}, der gør at min kæreste & jeg med vores duelighedsbevis kan udleje en lystbåd og tage ud at holde sommerferien med sejllads.

Min mand & jeg har i lang tid overvejet at tage et såkaldt duelighed bevis, for ham og jeg elsker vandet og sejllads. Onkel Johannes har for længst taget duelighedsbevis og mange gange været med ham på vandet og funderede over ligesom ham at gennemgå duelighed. Både sejlturene og livet i havnene, hvor du hygger hen på aftenen med hyggesnak, god mad og hvidvin er skønt. Dermed skal der et styks duelighedsbevis fra et sted som speedbådskørekort Århus til.

Aktive mig anspurgte derfor min onkel, til hvem jeg kunne lægge mine penge og tage mit duelighedsbevis, og derefter kommenterede han omkring speedbådskørekort Århus. Stedet ligger nær undertegnedes job i Brabrand, så derfor er speedbådskørekort Århus ideelt. Dér har kæresten og jeg perspektiv i at færdiggøre duelighedsbevis efter studie/arbejde.

Ved I lidt om sejllads og duelighedsbeviser? Kender I også en god virksomhed der har speedbådskørekort Århus, har et par af jer også været til duelighed bevis eller har nogle af jer læsere allerede duelighedsbevis?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.