Skæreskiver, skrubskive og båndsavklinger kommer til at blive praktisk i projektet med terrassen

Jeg & min mand giver haven og terrassen en grundig omgang her til foråret, og vil blandt andet lave højbede og jobbe på vores terrasse. Til dette har manden og jeg konstateret, hvordan skæreskiver, båndsavklinger og en skrubskive er relevant, i mens jeg og ham bearbejder terrassens sten, granit, beton og fliser. Jeg har læst at en skrubskive er godt til at polere vores ældede fliser, som jeg og min mand helst vil genbruge til terrassen. Win win.

Jeg og min mand kan godt bruge skæreskiver, skrubskive og båndsavklinger til det havearbejde. Skrubskive og skæreskiver mm er sådan noget, der muliggør at forarbejde hårdt træ samt udvalgte metaller. Skæreskiver kan fx booste vores vinkelsliber til at forme plast, sten, metal og klinker. Derfor er skæreskiver, båndsavklinger og skrubskive snart praktisk.

Det bli’r virkelig fedt at opstarte med skrubskive, båndsavklinger og skæreskiver og rette den uordentlige grønne område op. Den kan bestemt have glæde af lidt grønne fingre og noget håndværk, så det bli’r rart at komme igang med båndsavklinger, skrubskive og skæreskiver og starte programmet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.