Smukke facadeskilte er den nemmeste vej til at komme i dialog med kunderne

At placeres tæt på pejsen en iskold efterårsaften sammen med slægtninge og sin partner samt være glade for hyggen, vil en del vel blive enstemmige omkring, at her ej findes en eneste ting, som synes så hyggeligt sammenlignet med. En brændeovn kreerer afslapning, behagelighed og varme, samt vil forvandle et hus til noget specielt. At leve med en kamin, bliver det dog ulykkeligvis langtfra enhver, som får chancen for. Et ildsted kræver jo et aftræk, som skal undgå aske plus røg. En biopejs , http://www.bio-pejse.dk/, & bioethanol , http://www.bio-pejse.dk/bioethanol, : til alt held er her et nemt alternativ.

En intelligent plus hurtig installering, der brænder på ethanol fra biomateriale, som resulterer i en helt ren brændingsproces, anses en biopejs som. Mangel på aftræk eller fjernelse af sod, kommer her derfor hverken, og en biopejs har evnen at være hvor som helst i et værelse: man kan tilmed ændre placering i forhold til krav. Selvom en biopejs er temmelig bette, kan biopejsen alligevel hæve klimaet i stuen ca. fem-6 grader Celcius, samt man får stadigvæk mulighed for at kigge på flammerne, der lyser smukt. Påhældning af brændvæsken er enkel, og som sagt afbrænder biopejsen ethanol fremstillet af biologisk materiale. Bioethanol sælges i smarte énL flasker, og skal blot påføres pejsen, før den antændes med en lighter.

En biopejs kan man vælge i en del smukke udformninger. Biopejse, som forestiller en god traditionel pejs, og en biopejs forestillende et flot møbel, vil du sådan faktisk få.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.