Sønniken vil på efterskole og moderen her ser gerne at sønnike går efter en efterskole Midtjylland

Her i øjeblikket fylder sludderen angående efterskole meget. Ældstesønnen vil gerne ud på egen hånd, og jeg og Elias opbakker ham hundrede prodent i hans beslutning. Dette er især gældende i det tilfælde at han vælger en efterskole Midtjylland, og ik alt for langt fra os. Moderen her præfererer ærligt talt en efterskole Midtjylland i stedet for eksempelvis en storby efterskole, langt hjemmefra.

Bedstevennen skal ligeledes på efterskole Midtjylland eller Nordjylland. De to unge mænd går begge op i programmering og teknik, men min søn og hans ven ved ikke rigtigt om de vil på samme efterskole Midtjylland. De to venner er rådet til at at tage på egen hånd afsted på efterskole Midtjylland så drengene bedre får mulighed for at stå på egne ben og få nye venner, selvom det jo er trygt at være to afsted den første uge.

Mit barn har en interesse i træning og fitness, mad og programmering. Ældstebarnet vil gerne starte til boksning, går op i mad og motion og drømmer om at være med til den der robotbygningskonkurrence. Så vi søger efter et styk efterskole Midtjylland, så han har chancer for at nyde interessen for teknik og fitness.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.