Stilbevidste har heldigvis fundet et styks garage som mig og gemalen synes passer til det nye parcelhus: Carporte i træ/træcarporte

Jeg og herren er som I ved rykket i parcelhus, og dermed formoder jeg at det ville være oplagt, hvis mig og husbonden vil forkæle hinanden en rummelig carport. Jeg synes at dét skal være et af de utallige elegante træcarporte som kan erhverves. er mig og gemalen gudskeltakoglov overensstemmende. Langtids-overvejende jeg overvejede i grunden typer af garager et stykke tid & fandt i første omgang nogen absolut meget grimme udvalg, som ik står til den gamle villa. Gud ske tak og lov så fandt jeg ud af dét at man har muligheden for at erhverve os carporte i træ , http://shpavilloner.dk/andet/traecarporte, , og de træcarporte er bare så pæne. Jeg synes ganske enkelt at de er fejende.

Snart vil jeg og gemalen bare mane til enighed om størrelsen & farven, fordi carporte i træ produceres i mange varianter. Min mand vil have en af de neutrale carporte i træ, imens mig på tværs foretrækker carporte i træ i cool nuancer, hvilket enten optræder eller matcher til familiehuset.

Mig og manden har planer om at skulle se på varporte i træ grundet i at jeg vurderer, det er enerverende at mangle noget overdækning, som jeg kan bruge til at rulle min cykel ind, hvis vejret er koldt og hvor cykellåsen kan låse sig fast. Samtidig med, at Mathe gerne vil få sig én af de nyttige carporte i træ der giver en placering af spanden naturligvis, men også til opbevaring af værktøj, tilbehør til bilen og maling med mere.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.