Stor glæde for bløde karameller – medarbejder på jobbet burde sørme hygge sig med bornholmske karameller i vedkommendes firmagave

Omkring firmagave på min arbejdsplads så forsøger vi en alternativ vinkel dette år. De tidligere år har vi medarbejdere pådraget os et styks ens-for-alle firmagave som indeholder noget interiør købt i Magasin eller sager fra Torvehallerne. Men denne gang vil vi teste, at kollegerne skal indkøbe firmagave til en specifik arbejdskollega hver især.

Jeg fik tildelt en ung frøken, der gumler lækre delikasser samt bløde karameller. Min ide er herved, at undertegnede forærer min kollega de kendte bornholmske karameller i hendes firmagave. Jeg har afprøvet firmaets bløde karameller i Jægersborggade og jeg formoder, de æsker vil være en super god firmagave.

Sådan nogle velsmagende bornholmske karameller i pæn æske med bløde karameller med smag af lakrids eller bær er bestemt en gave, jeg selv ville værdsætte.

De bliver tilbudt i raffinerede skrin, den slags bornholmske karameller. De lokker med bløde karameller + hårdere og mange varianter af lakrids og bær. Jeg aner sørme ikk om min kollega bliver gladest for bornholmske karameller der har moderne tvists eller mere er til bløde karameller med vanilje eller flødesmag. Mor her sku’ kanske se hvaffor nogle Alba udvælger, såfremt undertegnede bringer flere bløde karameller der smager af salmiaklakrids eller hindbær på arbejde og giver smagsprøver.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.