Teorier angående komposit hegn og deslige vedligeholdelsesfrit hegn

Nu hvor min kæreste og jeg er blevet dugfriske herrer i egen villa vil vi pludselig til at vedtage ting som komposit hegn og deslige vedligeholdelsesfrit hegn - http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/vedligeholdelses-fri-hegn – . Baghaven ligger umiddelbart ved skoven og haven afgrænset skærmet af ved brug af hyldetræer. Vi er begejstrede for vores udsigt, men uden et vedligeholdelsesfri hegn kan alle glo direkte ind. Og vi have steder i vores have, hvor vi kan sidde uden blikke.

Efter at vi er flyttet til Haslev begyndte jeg at holde øje med vedligeholdelsesfri hegn og komposit hegn. Vi har endnu ikke besluttet os for, hvor vidt vi går efter et komposit hegn, men vi vil altså foretrække et vedligeholdelsesfrit hegn, som vi skal opsætte. På det punkt er vi samstemmige.

Min bror fik udfærdiget komposit hegn i haven, og han er uhyre fornøjet over det valg. Jeg tror at det kan shoppes i forskellige mål og farver. Mandens vedligeholdelsesfrit hegn er sort, i mens jeg og min kæreste sikkert kommer til at beslutte os for et hvidt komposit hegn. Jeg & ham prefererer det lidt slidte, hyggelige og gammeldags.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.