Udforsk dine bedste evner & få venner som varer evigt – vælg højskoler

Sabbatår højskole - http://www.uldum-hojskole.dk/sabbataar-hoejskole/, bliver altid set som en ganske anderledes vej – en udvej for mennesker, der ikke virker så fagligt anlagt og ikke er klar over, hvilken retning de vil gå endnu. Højskoler - http://www.uldum-hojskole.dk/, i Danmark er næppe uboglige og usædvanlige, højskoler er blot institutioner, hvor teenagere kan få lov til at afprøve en hel del forskellige fag, før det voksne liv egentlig begynder, så den mening er egentlig dårlig. Det er helt sandt, at man med et sabbatår højskole ikke skal læse utallige bøger & skrive lektier en gang om ugen. Som alternativ kan man udforske idræt, kor såvel som bands, eller fede rejser til for eksempel Tanzania.

Sabbatår højskole bør virke som en fremragende idé, såfremt du vil prøve at leve nær nye personer, & når du vil erfare, om du rent faktisk besidder en begavelse i dans eller idræt. Eventuelt har du lyst til at vælge psykologi eller dansk, eller prøv eksempelvis at dyrke dine kunstneriske evner med beklædning plus foto? Det virker da mega ærgerligt, at folk overhovedet ikke kan udforske disse, bare af den grund at de ikke ses som værende ’ægte’ emner, for der eksisterer en masse fag, der ej tilbydes i folkeskolen.

Vores højskoleri Danmark lægger stor vægt på mangfoldighed såvel som sammenhold, & vi sørger for at hver eneste teenager kan finde fryd samt engagement i hverdagen. Anvendende højskoler i Danmark er du kort sagt i stand til at finde dine talenter såvel som dine indre værdier.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.