Undertegnede har søgt efter speciallæge klinik Middelfart

Speciallæge klinik Middelfart

Undertegnede bor nu på Fyn og skal nu have ny læge. Jeg leder efter en praxis på Fyn og har hermed googlet speciallæge klinik middelfart og gynækolog klinik middelfart. Der er dukket er par væsentlige læger op i eftersøgningen, og jeg har desuden søgt efter speciallæge på Krak, hvor jeg bl.a. er faldet over Niels Lunde Middelfart og fire øvrige gynækologer med praksis i mit nabolag.

Jeg internetsøger på ”gynækolog klinik middelfart” og ”speciallæge klinik middelfart” for at tjekke, om ikke jeg også kan opstøve en dygtig gynækolog til min svigerdatter. Frederikke har tidligere haft celleforandringer og fik foretaget et keglesnit, som tog lidt hård på hende. Den søde kvinde er nervøs for at skulle gennemføre det en gang til, og vil blive podet løbende ved en gynækologisk klinik. Hun bor også her på Fyn. Så hvis jeg finder en fin gynækolog klinik Middelfart vil vi begge komme på steder. valget falder på Niels Lunde Fyn praksissen eller et en anden speciallæge i lokalområdet, som vi har fundet i telefonbogen. Det kræver en del samtale og noget sammenhold af deres telefontider, og sådan noget som hvornår de har åbent og deres tilbud.

Jeg søger selv at være tilknyttet en god og dygtig gynækolog klinik Middelfart, da jeg får en del vanskeligheder med menopausen og døjer med ture med varme, der gør, at det inderste lag tøj nærmest er gennemblødt. Det vil jeg gerne få en speciallæge som for eksempel Niels Lunde Middlefart eller tilsvarende til at se nærmere på. Måske er det muligt, at jeg kan få en effektiv behandling, der stopper varmen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.