Vedr. at drage til Efterskolernes dag og træffe de nuværende elever

Søger du efter tips til at finde den rette efterskole. Før jeg valgte min efterskole var jeg en del forvirret vedrørende, beslutningen om efterskole. I den forbindelse var Efterskolernes Dag - www.halstedhus.dk/tilmelding/efterskolernes-dag – min frelse. Ved Efterskolernes Dag holder skolerne åbent hus, så du og dine forældre kan få en oplevelse af efterskolen. Det bliver sandsynligvis en forhastet omgang, men det er altså skønt at komme afsted og se de mange efterskoler og møde folkene og huset.

Heldigt var det at jeg og min mor drog omkring til Efterskolernes Dag inden at jeg have valgte min skole. Jeg var mere afklaret omkring, hvilket sted jeg ville ansøge, da jeg kom hjem fra Efterskolernes Dag. Den som var min umiddelbare førsteprioritet, frafaldte jeg altså, for da jeg havde været ude til Efterskolernes Dag var jeg langt mere interesseret i en helt anden efterskole. Jeg fornemmede, at stemningen på den anden skole lignede mig, hvis I forstår.

Efterskolernes Dag er en temmelig hektisk dag/aften. I min familie har vi ikk nogen bil, men vi kunne heldigvis låne min morbror Lasses Hunday, så jeg havde mulighed for at kunne opleve de efterskoler jeg havde kig på. Jeg opfattede nu i en fart, at det var den efterskole, jeg ville vælge, da jeg og mine forældre kiggede ind hos efterskole nummer 2 på Efterskolernes Dag.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.