Vedr. at køre gravemaskiner plus at have arbejde med dozere, minilæssere og dumpere

En af mine brødre skal jobbe med dozere » www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/bulldozere/sma-dozere/d4k2-tier-4-final-stage-iv,, gravemaskiner » www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/gravemaskiner,, dumpere og minilæssere » www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/minilaessere,. Dengang fyren talte om det, synede han utvivlsomt glad, og min respons var så … hva? Personligt har jeg ikke hadt kendskab til minilæssere, dozere og dumpere, og gravemaskiner har jeg heller ikke forholdt mig til. Men broren har her for tiden gennemført noget kursus i at køre de her dumpere, gravemaskiner, minilæssere og dozere.

Jeg hænger hver uge ud sammen med mine brødre til mad og Matador-spil på lørdage eller til filmhygge eller ture i biffen. Så jeg vil sikkert som følge deraf komme til at opfange yderligere om mandens betjening af gravemaskiner, minilæssere, dozere og dumpere. Fair nok. Jeg er frisk på at snakke vedrørende dumpere, gravemaskiner, dozere og minilæssere, når manden altid syner åben over at snakke om ansigtsbehandlinger, massage og shellack, som lillesøster udfører.

Jer læsere ka’ dog godt være afslappet. Minilæssere, gravemaskiner, dumpere og dozere bli’r ik et emne, der kommer til at fylde godt på bloggen. Det kunne da udelukkende være, såfremt jeg starter på at mødes en fra bromands firma eller tilsvarende.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.