Vi går til kornfrit hundemad hos online shoppen der sælger hestefoder fra jævnt hundemad

Min vovse har en øm mave de sidste måneder. Ganske synd, men nogle har fortalt mig, at det hjælper at udveksle hundemad og i stedet vælge kornfrit hundefoder. Tit shopper jeg og familien udelukkende hundemad fra vores store supermarked, men jeg opdagede, at det er muligt at lægge en bestilling på kornfrit hundefoder i butikken hvor jeg forudbestiller hestefoder til Bessie og Jenka.

Jeg og manden indkøber hestefoder på nettet, men billigere hundemad vælger familien mest blot i Superbest. Jeg tilsigter i dag at prøve at lade hunden smage kornfrit hundefoder købt i samme bestilling som hestenes hestefoder og se, hvorvidt sådan et foderskift hjælper på maven. Nu laver min mand eller jeg hestefoder på lørdagOg med det nye hundemad må hunden gerne få det bedre.

Oprindeligt er en vaps ikke bygget til kornfyldt hundemad, så jeg tror at kornfrit hundefoder med bær, kød og grøntsager fungerer bedre og mere naturligt for vovsen. Før jeg fik anbefalingen har undertegnede ik overvejet særligt hundemad til familiens vovser, men nok er det praktisk med noget kornfrit hundefoder, så Suri hurtigt er frisk igen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.