Vi står overfor en større ombygning af vores liv sammen!

Min prinsesse og jeg har bestemt os for at vi ønsker at bo i et hus. I lang tid har min bedre halvdel og jeg haft hjemme i en ovenud bitte andelslejlighed inde i byen. Men akkurat nu er tiden moden til, at vi har lyst til at have rede i vores eget hus. Den drøm skal forstås i i sammenhæng med den kontekst, at vi påtænker, at der ik går lang tid, inden vi vil ha nogle små pus! Vi påtænker at købe et arkitekttegnet hus, da vi er af den holdning, at de er de skønneste. Men også fordi, at kæresten og jeg er vidende om, at en ombygning - http://www.bimdesign.dk/privat1 – også hurtigt er dyrekøbt. Kæresten og jeg har i længere tid stillet spørgsmålet: hvad koster en tilbygning - http://www.bimdesign.dk/m2-priser – egentlig. Men nu har vi eksamineret dét, & forstår, at en ombygning på ingen tid koster flere penge end et arkitekttegnet hus, hvormed vi selv har mulighed for at beslutte alle detaljerne. Det har været en fælles dagdrøm lige siden, at vi blev kærester at leve sammen i et arkitekttegnet hus.

Min bedre halvdel og jeg kan næsten ikke vente med at møde den arkitekt, der har fået til opgave opridse vores arkitekttegnet hus. & min bedre halvdel og jeg medtager selvfølgelig samtlige af vores tanker, & så må tiden vise, hvor meget af det, der er praktiserbart. Dét handler selvfølgelig også om, hvor mange gysser, vi er klar til at bruge på et arkitekttegnet hus. Men som just beskrevet, havde kæresten og jeg allerede sat os ind i, hvad en ombygning koster, & det ville mindst løbe op på de samme penge som et arkitekttegnet hus. Min udkårne og jeg har tillige tjekket: hvad koster en tilbygning såfremt man medregner alle uventede udgifter. & det er så godt som lige så bekosteligt, som både en ombygning & et arkitekttegnet hus. Af den grund bibeholder vi vores plan om et arkitekttegnet hus. Og vi kan bestemt ej vente med at bo et større sted. Efter at vi har haft beboelse på så få meter i lang tid, ser vi nu frem til at bo i et skønt arkitekttegnet hus.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.