Vil jer læsere ikke tro at bornholmske karameller og bløde karameller med vanilje og mint ville være en rammende firmagave?

På min kontorarbejdsplads eksperimenterer vi medarbejdere med noget nyt dette år når det omhandler firmagave [http://karamelleriet.myshopify.com/collections/gaveaesker]. Som regel pådrog vi medarbejdere et stk universal firmagave fyldt med en ting fundet i Hay eller lækre snacks. Men til december tester vi, at medarbejderne skal indkøbe firmagave til en anden kollega.

Selv har jeg trukket en ung kvinde, der elsker bløde karameller [http://karamelleriet.myshopify.com/collections/karameller] og søde sager generelt. Jeg regner derfor med, at jeg i firmagave donerer kvinden de dér bornholmske karameller [http://karamelleriet.myshopify.com/products/chokoladekarameller]. Selv har jeg afprøvet firmaets bløde karameller i København N og de karameller ville være en vildt god firmagave er min formodning.

Bornholmske karameller købes i små, fine æsker. Der bli’r både leveret hårdere + bløde karameller plus diverse smagsvarianter. Mon min kollega er til bornholmske karameller i moderne tvists eller snarere bløde karameller med lidt vanilje eller flødesmag. Måske skal moi bringe et par håndfulde bløde karameller med smag af passionsfrugt eller salmiaklakrids på job og give Sara og andre kolleger at smage. Og straks lægge mærke til, om kollegaen smager på dem.

Det vil være et styk firmagave undertegnede gerne personligt ville have. Disse mundvandsigangsættende bornholmske karameller i fin æske indeholdende bløde karameller og lækre godbidder med bær eller lakrids.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.